dissabte, 23 d’agost del 2008

Un somni fet realitat...

...Una realitat amb la que fa temps somiava.

Tot el món sap de la importància que té internet en l'actualitat, un canal on poder accedir a informació de tot tipus, des de jocs, chats, notícies fins a webs molt extranyes, com de fantasmes o tot tipus de genialitats.

Podem trobar a aquest canal molta informació de l'Hèrcules, amb fòrums, blogs com aquest i la, tan ansiada, web oficial.

Però els amics d'Onda Blanca Ràdio i NCI Ràdio han anat un pas més enllà i ahir s'estrenà el projecte de la ràdio herculana online. Ahir que no vaig poder anar a San Vicent a veure l'Hèrcules vaig poder escoltar al meu equip per internet, amb una animada música ("Que el fútbol no pare") i amb els grandísims comentaris de Tedy. Una retransmisió molt divertida i apasionada, amb comentaris enginyosos i amb molta eufòria, a pesar de ser un aprtit amistós.

A mi no m'afecta tant aquest projecte, ja que agafe la ràdio i puc escoltar al meu equip igualment, però hem de tindre en compte que hi han molts herculans "exiliats" que, gràcies a aquesta retransmisió van poder seguir el ritme del partit.

Sols aplaudir una vegada més als companys de NCI i Onda Blanca i desitjar-los bona sort i que tots surti igual de bé i millor que ahir.

Un xicotet pas per a l'Hèrcules, però un gran aps per a l'herculanisme


Una abraçada!

1 comentari:

Alejandro Javaloy ha dit...

Tota la raó Sau_herculano. Este és un gran pas per a fer de l'herculanismo una gran família. Tant de bo d'ací a uns anys podem estar parlant d'una major professionalització dels mitjans respecte a l'Hèrcules i, per què no, d'un canal de TV (Hèrcules C.F. TV) encara que eixos són sons encara inalcanzabes i paraules majors. Però bo, somiar diuen que és gratis, no? Perquè això, somiem amb quelcom com això que algun dia es podrà convertir en realitat...

De moment, esta notícia és molt positiva. Gràcies a Teddy i a Onda Blanca per contribuir a la causa i fer a partir d'ara més amena la vida d'aquells herculanos en l'exili. Brau!

Visita quan vullgues mon blog: destrangis in the blog (perd-te per allí però no t'amagues de res i parla!). Esta encara en proves com això de Teddy, jeje, perquè ho acabe d'obrir fa poc...però prompte començaré a posar entrades.

http://destrangisintheblog.blogspot.com

Pd: Sóc el forero hcf_forever de Machohercules.Com

Una salutació! ;-)