dissabte, 16 d’agost del 2008

Ara torne...i amb ganes de queixarme.

No he pogut parlar abans sobre aquest tema, però vull fer-ho, perquè igual sóc un poc tocapilotes o no em conforme amb res.

Però, una vegada més, la presentació del meu equip em semblà vengonyosa, molt, molt pobre i amb una falta d'organització total.

Sempre el mateix i damunt cada vegada pitjor. Abans inclús disimulaven que pasaven fins al cul de la presentació portant a alguna persona semi-anònima que donava un discurs de l'Hèrcules, uns quants aplausos i ja. Després surtien els jugadores pel camí del vestuari i els nombraven 1 a 1, posterior discurs del capità i de l'entrenador. I després d'això el nostre himne i els focs d'artifici. I després un partit contra un rival de nivell superior. Una cutre-presentació, però, més o menys, es podia passar.

Però aquest any tenim com a rival al Castelló, no és gens atractiu per a una presentació. Va estar bé l'actuació de Fran Navarro, però ni tan sols va parlar l'entrenador, solament el nostre capità, el gran Sergio Fdez. Llancem els focs d'artifici quan estem presentant als jugadors, la qual cosa em sembla un descontrol, perquè o aprecies els focs d'artifici o mires als jugadors, però no pots fer les dues coses a la vegada.

Total, que ens van vendre una presentació per a que no poguèssim dir que no havíem fet presentació, però cada vegada s'esforcen menys i menys, no li donen importància a un acte com aquest, que jo crec que sí la té.

Una abraçada!

PD: Podeu estar d'acord o no, però és, tan sols, la meva opinió.

1 comentari:

Anònim ha dit...

a mi també en va semblar una vergonya... però som l'Hèrcules, ja deuriem d'estar acostumats...

vinga adeuuu